Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Bij Business Post Zuidoost-Brabant gaan aantrekkelijke tarieven, kwaliteit en maatschappelijk verantwoord ondernemen hand-in-hand. We maken onderdeel uit van de landelijke Business Post organisatie. Deze bestaat uit ongeveer 40 samenwerkende bedrijven die de Wet Sociale Werkvoorziening uitvoeren. In de regio Eindhoven betekent dit dat de post wordt bezorgd door medewerkers van Ergon - de uitvoeringsorganisatie voor de Wet Sociale Werkvoorziening voor de regio Eindhoven.

Partner met meerwaarde
Ergon ontwikkelt en bemiddelt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar werk. Door mensen in staat te stellen en te stimuleren om die afstand te verkleinen of weg te nemen. Duurzame werkgelegenheid, economische zelfstandigheid, sociale zelfredzaamheid, ontplooiing van individuele talenten en volwaardig burgerschap zijn daarbij kernbegrippen. Deze vermaatschappelijking gaat hand in hand met ontwikkeling via werk.

Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt
Daarom biedt Ergon haar medewerkers passend werk in een – zoveel mogelijk - gewone omgeving met – zoveel mogelijk - normale arbeidsomstandigheden en arbeidsverhoudingen. Onder andere via Business Post. Het werk bij Business Post wordt voor 90% verzorgd door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Onze medewerkers zijn gemotiveerd en flexibel inzetbaar. Dit maakt Business Post Zuidoost-Brabant tot een partner met meerwaarde voor bedrijven die op zoek zijn naar de mogelijkheid tot maatschappelijk verantwoord ondernemen. Wij vertellen u er graag meer over. U kunt ook meer lezen op de website van Ergon.

groepsfoto 201904198 LR2

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie. Gaat u akkoord met het gebruik hiervan?