110 Ergonmedewerkers dagelijks op pad met zakelijke post

Meer dan 10 jaar geleden begon Ergon als verspreider van huis-aan-huis mailings. Met het vrijgeven van de postmarkt kwam daar het bezorgen van geadresseerde post bij onder de naam Business Post. Inmiddels staat er een professioneel postbedrijf waar 110 medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt jaarlijks ongeveer 4 miljoen poststukken verwerken. 

Groepsfoto medewerkers Businesspost 750

Kwaliteit voorop
Alwyn van den Ing, businessunitmanager Business Post Zuidoost-Brabant: “Onze medewerkers gaan elke dag de straat op om met veel toewijding de post te bezorgen. Het is onze uitdaging om het bezorgen van post passend te maken voor onze doelgroep en daarbij staat kwaliteit voorop. Dit maakt, samen met de korte communicatielijnen, dat wij het vertrouwen hebben gekregen van onze klanten. Zeker in het begin van een klantrelatie wordt zeer kritisch naar de kwaliteit gekeken. Je kunt wel zeggen dat je het goed doet, maar dat moet je laten zien. Dagelijks.  Gedurende deze 10 jaar hebben we een stabiel klantenbestand weten op te bouwen, waarbij onze klanten onze beste ambassadeurs zijn.”

Tien jaar Business Post
Jan Sengers, bedrijfsdirecteur Ergon:  “Onze klanten zijn met name bedrijven die een belangrijk deel van hun poststukken versturen naar regionale adressen. Klanten met veel post in onze eigen regio, kunnen we onze 24-uurs-service en de beste tarieven bieden. We bezorgen in Eindhoven, Veldhoven, Valkenswaard, Waalre, Geldrop-Mierlo en Best. Vanaf begin dit jaar hebben we ons werkgebied uitgebreid naar de regio Helmond. Voor alle post buiten ons werkgebied werken we samen binnen het landelijke Business Post-netwerk en met PostNL. Naast de postbezorging voor alle regiogemeenten, bezorgen we ook de post voor (zorg)instellingen, ziekenhuizen en woningcorporaties.”

Socialer en groener
Ton Niesten, manager servicecentrum bij GGzE: “Onze keuze voor Business Post is een heel bewuste afweging  voor maatschappelijk ondernemen. Het beleid van GGzE is erop gericht om waar mogelijk onze eigen doelgroep in te schakelen bij de uitvoering van het werk. Indien nodig in samenwerking met een externe partner. Daarbij kijken we in eerste instantie naar een partij met een sociaal karakter, die ook invulling geeft aan een duurzame ‘groene’ uitvoering. Vanzelfsprekend moeten prijs en kwaliteit in orde zijn. Business Post scoort op al die gebieden goed.“

Vertrouwen
“Wat ik bijzonder waardeer is de jarenlange samenwerking tussen Ergon en GGzE als het gaat om kwetsbare doelgroepen. Een mooi bedrijf met prettige mensen, waar ik vertrouwen in heb. Een succesvolle samenwerking en het vertrouwen in elkaar, zorgen voor een stevige bodem om de basis te verbreden.”

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie. Gaat u akkoord met het gebruik hiervan?