Samen al 12,5 jaar succesvol in Post

Business Post viert jubileum met smakelijk ontbijt met klanten

In alle vroegte schoven vanmorgen zo'n 20 klanten van Business Post aan voor een ontbijt op de werkvloer. Samen met de klanten stond het team van Ergon Business Post stil bij het 12,5 jarig jubileum van Business Post in Eindhoven en bij de succesvolle samenwerking met onze klanten. Na een smakelijk ontbijt werden de gasten rondgeleid en zagen zo eenmalig ons postbedrijf in volle actie!

IMG 7736
Mark Heerkes van 'Wij houden van fruit' vertelt over zijn bijzondere samenwerking met Business Post

Mooie samenwerking
Na afloop kregen alle gasten een heerlijke, goedgevulde fruitkist van ondernemer Mark Heerkes van ‘Wij houden van Fruit’. Wij houden van Fruit en Ergon Business Post zijn onlangs een samenwerking gestart voor de bezorging van fruitkisten bij bedrijven.

De kring is rond
Je zou kunnen zeggen dat Mark een 'oude bekende' is. Met hulp van het Participatiebedrijf (net als Ergon Business Post onderdeel van de GRWRE) vond Mark namelijk een mooie weg terug naar de arbeidsmarkt. Mark: "Mede daarom wens ik mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de ruimte en mogelijkheden om ook weer aan het (reguliere) arbeidsproces deel te nemen. Onderzoek heeft al lang en breed uitgewezen dat maatschappelijk betrokken zijn en werk hebben, heel goede instrumenten zijn om mensen weer (meer) zelfvertrouwen te geven."

IMG 7700 IMG 7726
IMG 7778 IMG 7771
IMG 7774 bewerkt IMG 7807

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie. Gaat u akkoord met het gebruik hiervan?